Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.a
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.a
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
TEHLİKELİ SOYGUN (ASIAN CONNECTION) // 16 NİSAN CUMA SAAT 00.15
Ciner Yayın Holding
Kurumsal İletişim Direktörlüğü
ŞEFLERİN SAVAŞI
(THE CHEF)
27 ŞUBAT CUMARTESİ/00.15
7+ Olumsuz Örnek
“ŞEFLERİN SAVAŞI” CUMARTESİ GECESİ
SHOW TV’DE!
Yönetmenliğini Daniel Cohen’ın yaptığı, Jean Reno, Michael Youn, Raphaelle Agogue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı “Şeflerin Savaşı” Cumartesi gecesi Show TV’de!
Jacky Bonnot, amatör bir aşçıdır. Gerçekten çok yeteneklidir ve hayali ünlü bir aşçı olup büyük bir restoranda çalışmaktır. Geçim sıkıntısı nedeniyle küçük mutfak işlerinde çalışan Jacky, bu işlerde de bir türlü tutunamaz. Ta ki yıldızlı büyük bir şef olan Alexandre La Garde’la yolları kesişinceye kadar! Kabiliyetli olmanın yanında bir o kadar da inatçı olan Jacky, Lagarde’ın bir türlü anlaşamadığı restoranın yönetim kurulu başkanı Stanislas Matter’ın yerine geçirmek için biçilmiş kaftandır. La Garde öte yandan inceleme için kendisini görmeye gelecek yetkililere sunacak yeni bir şeyler bulmak zorundadır ve yardıma ihtiyacı vardır. Ayrıca restoranları da ekonomik çıkmazdan dolayı tehlikededir ve bu ikilinin karşılaşması farklı sonuçlar doğmasına neden olacaktır.
“Şeflerin Savaşı“, 27 Şubat Cumartesi gecesi saat 00.15’te Show TV’de!
Yorum Yaz