Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.a
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.a
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
KADİR KARDEŞLERİNİ BİR ARADA TUTMAYA ÇALIŞIYOR – HABER – KARDEŞLERİM
Ciner Yayın Holding
Kurumsal İletişim Direktörlüğü
HAYALET DAYI
16 ŞUBAT SALI/23.15
7+ Olumsuz Örnek
“HAYALET DAYI”
SALI GECESİ SHOW TV’DE!
Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı, Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Ülkü Duru, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Karabacak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı “Hayalet Dayı” Salı gecesi Show TV’de!
Aşırı ucuz, mobilyalı, köhne bir konak bulan Ozan (Ozan Özcan) ve Caner’in (Caner Özyurtlu) bu durumla ilgili mutlulukları sadece bir gece sürer. İki kişi girdikleri evde üç kişi olarak kahvaltıya oturan gençler, daha önce benzerini görmedikleri bir ‘dayı’ ile tanışırlar. Bu olağanüstü durum karşısında ilk başta dehşete düşen iki arkadaş, kısa bir zaman sonra evin asıl sahibi olan “Hayalet Dayı” ile kanka olurlar. Türlü türlü huyları olsa da oldukça sevgi dolu olan bu dayıya alışan Ozan ile Caner, kısa zaman sonra kendilerini “Hayalet Dayı”nın derdine çare aramaya adar ve onu huzura kavuşturmak için kolları sıvarlar.
“Hayalet Dayı”, 16 Şubat Salı gecesi saat 23.15’te Show TV’de!
Yorum Yaz